Over 'T Etiket

 

 

Wij zijn inmiddels een gevestigde waarden, in de grafische sector en wij al bewezen hebben dat wij in staat zijn om mooie zaken te realiseren! Nu met onze nieuwe overgang naar een nieuwe werkhal te Geel, wij een ruimere werkomgeving, en een ruimere stockage ruimte hebben, mede daardoor wij kunnen beginnen aan een nieuwe level, en een nieuwe uitdaging kunnen starten, Ondertussen hebben wij ontzettend veel bijgeleerd, prachtige projecten in samenspraak met onze klanten steeds goed kunnen realiseren tot een goed eindproduct! Onze sterke troef is onze thuiswerkcentrale, die momenteel uit 25 medewerkers uitgebreid is, die werken op zelfstandige basis, en werken naar het conform en kwaliteit die wij willen en zullen realiseren! Iedereen is welkom, drukkerijen, uitgeverijen, bedrijven daarbuiten, we kunnen voor jullie zeker iets betekenen! Maak gerust een afspraak en kunnen we samen bekijken wat wij voor jullie kunnen doen!Geïnteresseerd in een gratis offerte?

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, super acties en voordeligste promoties!

       


 
Wil je als klant of vertegenwoordiger onze zaak eens bezoeken dat kan altijd, wij zijn steeds bereid om over nieuwe projecten te praten, of van jullie kant uit ons beter te leren kennen, graag wel via mail, effe een afspraak maken, zodanig ik alles zorgvuldig kan inplannen!